Vondel Collectie Online Bestellen? | Living27

Op een warme zomerdag is er natuurlijk niks fijner dan heerlijk relaxen in jouw eigen tuin! Een verfrissend drankje in je hand, vogeltjes die gezellig tsjilpen en de zo…

21 artikelen  

Verwijder allennestralen die op je huid schijnen. Vanzelfsprekend kan tijdens een ontspannen middag het juiste tuinmeubilair om op te zitten niet ontbreken! De Zuiver Vondel Garden is een prachtige collectie die bestaat uit strak en minimalistische meubelen, verkrijgbaar in de kleuren clay, zwart en groen. Ideaal om heerlijk op te relaxen!

Zuiver Vondel Garden Tafel

Op een luie zondagochtend is een ontbijt aan de tuintafel natuurlijk heerlijk! Warme broodjes, versgeperste jus d'orange en een frisse fruitsalade kunnen daarbij niet ontbreken. Heb jij de stoere Zuiver Vondel Garden tafel al bekeken? Doordat deze tuintafel is gemaakt van stevig aluminium kan hij zeker weten tegen een stootje. Wel zo handig in de tuin! Daarnaast is hij verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en wel drie kleuren. Zo kies jij zeker weten jouw perfecte Zuiver Vondel tafel!

Zuiver Vondel Garden Stoel

Bij jouw ideale tuintafel kunnen de bijpassende Zuiver Vondel Garden stoelen natuurlijk niet ontbreken! Deze stoelen zijn net als de rest van deze mooie collectie verkrijgbaar in diverse varianten. De Zuiver Vondel Garden stoelen zijn namelijk zowel te verkrijgen mét, als zonder armleuning. Ook leuk: mix en match beide uitvoeringen met elkaar. Zo creëer je een speelse look aan de Zuiver Vondel Garden tuintafel!

Zuiver Vondel Garden Set

Ben jij net zo'n fan van de stoere Zuiver Vondel Garden collectie als dat wij zijn? Schaf dan eenvoudig een gehele set aan! Jouw Zuiver Vondel Garden set is gemakkelijk uit te breiden met de bijbehorende eetbanken! Ook deze eetbanken zijn te verkrijgen in twee verschillende afmetingen én in drie kleuren! Perfect om jouw balkon, tuin of dakterras mee om te toveren in een heerlijke lounge plek! De gehele Zuiver Vondel Garden collectie shop je snel en gemakkelijk bij Living27. Ook voor tuinmeubelen van bekende merken als VT Wonen enWoood ben je bij ons aan het juiste adres!