Vloerkleed Online Bestellen? | Living27

Shop nu online de leukste vloerkleden bij Living27! We hebben een groot scala aan verschillende soorten vloerkleden. Bijvoorbeeld een van Louis de Poortere. Op zoek naar interieuradvies? Bekijk ons aanbod hier!

415 artikelen  Vloerkleed kopen?

Ben je op zoek naar een leuk vloerkleed, maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Daar kunnen wij je bij helpen! Het ligt er natuurlijk allemaal aan in wat voor ruimte u het vloerkleed wilt plaatsen; heeft u een vloerkleed die in de slaapkamer komt of in de woonkamer? Heeft u al een Ikea vloerkleed of toch een mooi groot tapijt? Misschien is uw huidige ronde vloerkleed wel kapot, of bent u op zoek naar één die bestand is tegen huisdieren. Bij Living27 hebben we het allemaal!

Waar plaats je een vloerkleed?

Kijk eens goed naar de ruimte en kamer waar u het vloerkleed gaat plaatsen, dit kan bijvoorbeeld bij een bank of in de slaapkamer bij het bed. Ook kan het bij een make-up tafel of toch liever een kleintje in de badkamer? Let er wel op dat elk vloerkleed anders oud kan worden door de verschillende functies van elke kamer. Zo moet u er op letten dat een vloerkleed in de badkamer vaak vochtig wordt. Probeer dit kleed dan ook eens in de zoveel tijd te wassen of te reinigen in verband met schimmel. Een vloerkleed onder de bank kan sneller vies worden, omdat hier vaak nog wel eens gegeten wordt. En in de slaapkamer kan er na verloop van jaren deukjes komen in het voerkleed door de poten van het bed.

Kijk ook eens naar het formaat van een vloerkleed, bij een bank is mooier een kleed te nemen dat net zo groot of zelfs groter is dan de bank. Zo zorgt u ervoor dat het vloerkleed zich goed kan mengen met de bank in de ruimte. Wordt het kleed bij een kaptafel gebruikt worden dan is het handig een kleiner vloerkleed te nemen. Ook heeft elk kleed een andere print, heeft u een druk en gezellig interieur, dan adviseren wij een kleed dat meer neutraal is. Heeft u een heel strak interieur, dan kan een drukker kleed erg mooi lijken om de balans te behouden. Dit kan wederom nog wel verschillen per interieur, soms kan een druk kleed een druk interieur complementeren. Dit kunt u het beste beslissen.

Ook is het handig even te kijken naar de kleuren, heeft u een interieur met een licht kleurenpallet dan kan een donkerder vloerkleed juist de ruimte erg complimenteren en andersom vice versa. Houd er wel rekening mee dat het belangrijk is goed te kijken naar de basiskleur in uw interieur en daar mee verder te werken. Heeft u veel bruin in huis, is een bruin of beige vloerkleed ook het mooist naast de basis kleuren als wit, grijs en zwart uiteraard. Heeft u meer roze accenten is het ook verstandig een kleur kleed uit te kiezen die in die categorie valt.

Het maakt ook niet uit of u bijvoorbeeld al Ikea vloerkleden, kwantum vloerkleden of leenbakker vloerkleden heeft, vaak kunt u die van ons er ook bij combineren! Let wederom weer op de kleuren van de vloerkleden en kies was het beste staat. Vaak zijn mensen te bang om vloerkleden van verschillende merken te combineren, maar dit kan juist heel speels en leuk lijken! Wees dus niet bang verschillende meubelstukken met elkaar te combineren!

Kwaliteit vloerkleden

De merken die wij bij Living27 verkopen zijn merken met een hoge kwaliteit materiaal. Dit betekend dat de vloerkleden een goede, vaak duurzame stof hebben en dat de stoel zelf ook van hoogwaardige kwaliteit mag zijn. Wij vinden het belangrijk dat een vloerkleed lang meegaat, het zou toch mooi zijn als je van een meubelstuk jarenlang plezier hebt toch? Zo worden de meeste vloerkleden gemaakt van polyester of katoen, wat zeer lang meegaat en ook mooi blijft in de loop der jaren.

De vloerkleden worden zorgvuldig bekeken voordat we ze op de levering doen, service staat bij ons voorop!

Vloerkleden combineren

Het blijft altijd leuk, vloerkleden samen te combineren of te combineren met andere meubelstukken. Blijf dingen uitproberen en blijf vernieuwen! Dat is het leukste om te doen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze vloerkleden samen combineren bij bijvoorbeeld een salontafel. Ook is het leuk een vloerkleed te combineren met een leuk bureau, of bij een bankstel neer te zetten. Een heleboel vloerkleden behoren tot dezelfde collectie en kunnen een fantastische eenheid creëren. Wij staan er in ieder geval altijd klaar voor om aan u de nieuwste trends mee te geven!