Stoel Online Bestellen? | Living27

Shop nu online de leukste stoelen bij Living27! We hebben een groot scala aan verschillende soorten stoelen. Bijvoorbeeld fauteuil, barstoel, eetkamerstoel, etc. Op zoek naar interieuradvies? Bekijk ons aanbod hier!

918 artikelen  Stoel kopen?

Ben je op zoek naar een leuke stoel, maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Daar kunnen wij je bij helpen! Het ligt er natuurlijk allemaal aan in wat voor ruimte u de stoel wilt plaatsen; heeft u een eettafel waar stoelen bij passen of toch in de woonkamer een mooie fauteuil. Wordt de stoel veel gebruikt of staat het voor de sier? Misschien heeft u wel bijvoorbeeld wel de stoel nodig voor de slaapkamer of toch onder de make-up tafel. Wat je ook kiest, bij ons vind je het allemaal!

Hoe plaats je de stoel?

Kijk eens goed naar de ruimte en kamer waar u de stoel gaat plaatsen, dit kan zoals eerder vermeld bij de eettafel. Dan bent u op zoek naar eetkamerstoelen, of u bent een stoel nodig om lekker voor de tv te hangen. Dan kunt u beter gaan voor een fauteuil, kies bij het uitzoeken van een stoel altijd een stoel die past bij het interieur van de kamer en natuurlijk het kleurenpallet. Heeft u een strak en modern interieur dan kunt het beste een stoel passen die in dezelfde categorie valt. Ook is het belangrijk dat de stoel makkelijk aan te schuiven is, let er dus op dat de ruimte rondom een tafel bijvoorbeeld groot genoeg moet zijn.

Ook is het belangrijk te kijken naar de kleuren van de ruimte, heeft u een lichtkleuren pallet zoals witte muren of een beige kleurige bank; dan mag een stoel best wel opvallen! Gebruik donkere stoelen die in hetzelfde kleurbereik liggen. Als u bijvoorbeeld een bruin thema heeft in huis met lichtbruine kussen en een lichte bank op een witte muur, dan mogen de eetkamerstoelen wel zwart of donkerbruin. Dit brengt meer aandacht naar de kleinere details en staan ook nog eens leuk. U kunt ook verschillende soorten stoelen kiezen, heeft u een hoog aanrecht? Neem dan leuke barstoelen of counterstoelen. Een kuipstoel is ook leuk bij een eettafel of ga je voor echte design stoelen?

Het maakt ook niet uit of u bijvoorbeeld al Ikea eetkamerstoelen, kwantum stoelen of leenbakker stoelen heeft, vaak kunt u die van ons er ook bij combineren! Let wederom weer op de kleuren van de stoelen en kies was het beste staat. Vaak zijn mensen te bang om stoelen van verschillende merken te combineren, maar dit kan juist heel speels en leuk lijken! Wees dus niet bang verschillende meubelstukken met elkaar te combineren!

Kwaliteit stoelen

De merken die wij bij Living27 verkopen zijn merken met een hoge kwaliteit materiaal. Dit betekend dat de stoelen een goede, vaak duurzame stof hebben en dat de stoel zelf ook van hoogwaardige kwaliteit mag zijn. Wij vinden het belangrijk dat een stoel lang meegaat, het zou toch mooi zijn als je van een meubelstuk jarenlang plezier hebt toch? Zo wordt vaak bij een eetkamerstoel verwacht dat deze makkelijk schoon te maken is, ga hier dan voor een stoel van kunststof of polypropyleen of recyclet leder. Deze materialen zijn makkelijk schoon te maken en blijven lang mooi!

Bij een mooie relax fauteuil is het belangrijk dat de stof zacht en comfortabel is, dit mag dan vaak ook wel wat meer kosten. Zo kunt u bij ons ook echte leren stoelen krijgen of fauteuils die gemaakt zijn van polyester.

De stoelen worden zorgvuldig bekeken voordat we ze op de levering doen, service staat bij ons voorop!

Stoelen combineren

Het blijft altijd leuk, stoelen samen te combineren of te combineren met andere meubelstukken. Blijf dingen uitproberen en blijf vernieuwen! Dat is het leukste om te doen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze stoelen samen combineren bij bijvoorbeeld een eettafel. Ook is het leuk een stoel te combineren met een leuk bureau, of bij een bankstel neer te zetten. Sommige stoelen van ons komen uit dezelfde serie hockers en staan daar fantastisch bij. Creëer een eenheid en let vooral op kleur gebruik. Wij staan er in ieder geval altijd klaar voor om aan u de nieuwste trends mee te geven!