Rodeo eetbank army - Living27's shop
Rodeo eetbank army

Rodeo eetbank army

€ 399,-

  • Stijlingsadvies? bel 050 850 00 00
  • Gratis verzending vanaf € 50,-!
  • Kom langs in onze winkel in Groningen!

Omschrijving Rodeo eetbank army

Product:
Deze comfortabele eetbank komt uit de serie Rodeo van BePureHome. Deze serie is modern, stoer en eigentijds. De eetbank beschikt over een stoere Recycle leer in de kleur zwart. De randen van de eetbank hebben een opgestikte naad (ruig randje) en is gecombineerd met zwart gelakte poten van beukenhout. De eetbank wordt gemonteerd geleverd, de zitdiepte is 44 cm en de zithoogte is 48 cm.

Afmetingen:
83 x 156 x 61 cm (h x b x d)

Materiaal:
Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.


Onderhoud:
Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. De serie Rodeo bestaat uit deze stoelen, de Rodeo bank en hocker van 120x60.

Voor huidige levertijden zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

Specificaties Rodeo eetbank army

Artikelnummer 660
EAN nummer 1000000006605
Voorraad -
Kleur groen
Materiaal recycle leder
Productsoort Banken
Merk BePureHome

Shop meer