Retour, Verzenden & Garantie | Living27

Retour, Verzenden & Garantie


Retour sturen?

Wilt u uw online bestelling retour sturen? Dat is geen probleem! Doe dat dan binnen 14 dagen want dat is het wettelijke zichttermijn. Producten mogen alleen retour wanneer deze onbeschadigd zijn en in originele verpakking zitten.

Graag voor het retour zenden van uw product uitsluitend per mail aangeven. De verzend- of afhaalkosten zijn voor eigen rekening. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Verzend het pakket via PostNL of DHL. Dat zijn de goedkoopste manieren om te retourneren.Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail en wordt het retour of klacht verder afgewikkeld. Als je hebt aangegeven dat je je geld terug wilt, regelen wij dat binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel.

Zodra u gebruik maakt van uw retourrecht krijgt u, na ontvanst van iban gegevens, uw geld binnen 14 dagen teruggestort.

Koopt u een product bij ons in de winkel en moeten wij dit voor u bestellen? Dan moet u er zeker van zijn dat u dit product echt graag wilt hebben. U kunt dit product namelijk niet retour sturen. Wij gaan er vanuit dat de klant een wel overwogen keuze maakt.

Brengt u een artikel terug retour? Dan verzoeken wij u transparante tape te gebruiken om de originele doos dicht te plakken. Bij de levering van uw product krijgt u een retour papier, plak deze op de doos zodat het verzenadres en de afzender zichtbaar zijn. Heeft u geen papier gekregen? Dan kunt u ook een handgeschreven of getypt papier op de verpakking plakken met de afzender gegevens en het verzendadres.

Mochten de goederen bij ons beschadigt, onverzorgd of niet volgens onze voorwaarden aankomen, zijn wij genoodzaakt de goederen niet in ontvangst te nemen en heeft u geen recht op uw retourrecht.

Let op!! Producten met korting gekocht in de winkel mogen niet geretourneerd worden, tenzij anders vermeld.


Verzenden

1. Nederland: Verzendkosten bij orders tot € 50 bedragen € 6,95 per pakket. Orders boven € 50,- gratis verzending. Meubeltransport gratis.

2. België: Verzendkosten bedragen vanaf € 13,- afhankelijk van de afmetingen van het pakket. Meubeltransport variërend van € 100,- tot € 200,-.

3. Duitsland: Verzendkosten bedragen vanaf € 13,- afhankelijk van de afmetingen van het pakket. Meubeltransport variërend van € 100,- tot € 200,-. Is er iets misgegaan? Mocht er ondanks onze zorg toch iets mis zijn met het product dat je hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@living27.nl.

Wanneer het een klacht betreft graag altijd foto's meesturen. We gaan dan samen met u bekijken hoe we dit tot uw tevredenheid kunnen oplossen. Garantie De garantie verschilt per product en merk. U moet altijd de verpakking bewaren voor de garantie bij een klacht of het retourneren van een product. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch.