Verlichting Online Bestellen? | Living27

Shop nu online de leukste verlichting bij Living27! We hebben een groot scala aan verschillende soorten verlichting. Bijvoorbeeld wandlampen, tafellampen, etc. Op zoek naar interieuradvies? Bekijk ons aanbod hier!

189 artikelen  Verlichting kopen?

Ben je op zoek naar een leuke lamp, maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Daar kunnen wij je bij helpen! Het ligt er natuurlijk allemaal aan in wat voor ruimte u de lamp wilt plaatsen; heeft u een lamp die in de slaapkamer komt of in de woonkamer? Heeft u al een Kwantum lamp of toch een mooie rietveld lamp? Misschien is uw huidige vloerlamp wel kapot, of bent u op zoek naar één die past bij de eettafel. Bij Living27 hebben we het allemaal!

Waar plaats je een lamp?

Kijk eens goed naar de ruimte en kamer waar u de lamp gaat plaatsen, dit kan bijvoorbeeld bij een bank of in de slaapkamer bij het bed. Ben je op zoek naar een vloerlamp, wandlamp, tafellamp of toch een bureaulamp? Al deze lampen zijn toepasbaar op verschillende ruimtes in het huis. Mocht u dus aan een bureau willen werken is een bureaulamp uiteraard de beste optie om voor te gaan. mocht u bij de bank een leeslicht willen dan kan een vloerlamp de keuze zijn voor u. Het is en blijft belangrijk dat een groot deel van uw huis wordt verlicht, zonder licht wordt het in de avond moeilijk om door het huis te lopen.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de stijl van een lamp en hoe deze past in uw interieur. Houdt u meer van een industriële look, dan is een industriële lamp de optie voor u! Houdt u van strak en modern dan houdt u wellicht van een lamp zonder poespas, strakke materialen die er chique uitzien. Of als u juist houdt van al die tierlantijntjes dan bent u vast gek op een lamp met veel kleurtjes. Bekijk goed wat voor stijl u in huis heeft en kies daar een geschikte lamp voor, consistentie is de key naar een complete thuis!

Bekijk de kleuren ook maar eens van de lampen, vaak wordt gekozen voor een neutrale basis kleur zoals zwart of wit. Dit soort kleuren passen in elk interieur en staan altijd goed. Maar misschien is het eens leuk om uit uw comfortzone te stappen en een ander kleurtje te kiezen, ga eens kijken wat u al heeft staan in huis qua kleurenpallet en zoek daar een geschikte lamp voor. Consistentie blijft altijd belangrijk in een huis.

Het maakt ook niet uit of u bijvoorbeeld al Ikea lamp of leenbakker lamp heeft, vaak kunt u die van ons er ook bij combineren! Let wederom weer op de kleuren van de lampen en kies was het beste staat. Vaak zijn mensen te bang om lampen van verschillende merken te combineren, maar dit kan juist heel speels en leuk lijken! Wees dus niet bang verschillende meubelstukken met elkaar te combineren!

Kwaliteit lampen

De merken die wij bij Living27 verkopen zijn merken met een hoge kwaliteit materiaal. Dit betekend dat de lampen een goede, vaak duurzaam materiaal hebben en dat de lamp zelf ook van hoogwaardige kwaliteit mag zijn. Wij vinden het belangrijk dat een lamp lang meegaat, het zou toch mooi zijn als je van een meubelstuk jarenlang plezier hebt toch? De meeste lampen worden daarom toch altijd gemaakt van ijzer of metaal. Dit blijft het langste mooi en is een sterk materiaal.

De verlichting wordt zorgvuldig bekeken voordat we ze op de levering doen, service staat bij ons voorop!

Verlichting combineren

Het blijft altijd leuk, lampen samen te combineren of te combineren met andere meubelstukken. Blijf dingen uitproberen en blijf vernieuwen! Dat is het leukste om te doen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze lampen samen combineren bij bijvoorbeeld een salontafel. Ook is het leuk een lamp te combineren met een leuk bureau, of bij een bankstel neer te zetten. Wij staan er in ieder geval altijd klaar voor om aan u de nieuwste trends mee te geven!