Kast Online Bestellen? | Living27

Shop nu online de leukste kasten bij Living27! We hebben een groot scala aan verschillende soorten kasten. Bijvoorbeeld een dressoir, TV meubel of opbergkast. Op zoek naar interieuradvies? Bekijk ons aanbod hier!

280 artikelen  Kast kopen?

Ben je op zoek naar een leuke kast, maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Daar kunnen wij je bij helpen! Het ligt er natuurlijk allemaal aan in wat voor kamer u de kast wilt plaatsen; heeft u een opbergkast nodig voor al dat servies? Dan is een grote opbergkast met ramen iets voor u. Misschien heeft u wel een tv meubel nodig om de tv accessoires als modemkastjes en afstandsbedieningen in kwijt te kunnen. Of u heeft een dressoir nodig bij de voordeur om de sleutels en sjaals in op te bergen. Wat je ook nodig bent, Living27 heeft het allemaal!

Welke kamer voor de kast kies je?

Kijk eerst eens goed naar de kamer die je gaat gebruiken voor de kast, is het in de woonkamer? Kijk dan waar plek is en houdt een open concept. Vaak wordt een kast tegen een muur aan geplaatst, dit omdat een kast vaak veel ruimte in beslag neemt en een groot blok kan zijn. Tegenwoordig bestaan er ook veel kasten die open zijn aan de zijkanten, dit soort kasten zijn perfect om te gebruiken als kamer opsplitser. Als je een dichte kast van plan bent om te kopen is het gebruikelijk deze wel tegen een muur te plaatsen, zou houdt je toch een open ruimte en geef je de kamer niet het gevoel heel vol te staan.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de kleur van de kast, kies je voor een zwarte kast, of een bruine? Heeft de ruimte waar je de kast in plaatst een licht kleurenpallet dan is het verstandig de kast mee te laten blenden met dit kleurenpallet. Zoals eerder vermeld kan een kast gelijk een groot object worden in een huiskamer of eetkamer, houdt hier rekening mee met het kopen van een kast. Of misschien heeft u al een marktplaats kast of een Ikea kast, kijk eens goed wat daar bij past of juist wat als wandkast precies het tegenovergestelde is. Speel met de mogelijkheden!

Kwaliteit kasten

De merken die wij bij Living27 verkopen zijn merken met een hoge kwaliteit materiaal. Dit betekend dat de kasten een goede, vaak duurzaam materiaal hebben en dat de kast zelf ook van hoogwaardige kwaliteit mag zijn. Wij vinden het belangrijk dat een kast lang meegaat, het zou toch mooi zijn als je van een meubelstuk jarenlang plezier hebt toch? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een metalen kastje, of een open kast, een groot gedeelte van onze kasten bestaan uit grenen of hout. Dit is een hoge kwaliteit bewerkt hout met vaak een beschermlaag zodat u het meeste uit de kast kunt halen!

De kasten worden zorgvuldig bekeken voordat we ze op de levering doen, service staat bij ons voorop!

Kasten combineren

Het blijft altijd leuk, kasten samen te combineren of te combineren met andere meubelstukken. Blijf dingen uitproberen en blijf vernieuwen! Dat is het leukste om te doen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze kasten samen combineren om in de woonkamer neer te zetten. Ook is het leuk een kast te combineren met een leuke salontafel, of bij een bankstel neer te zetten. Sommige kasten staan leuk bij de eettafel, zoals eerder vermeld als servieskast. Creëer een eenheid en let vooral op kleur gebruik. Wij staan er in ieder geval altijd klaar voor om aan u de nieuwste trends mee te geven!