Wij zijn helemaal weg van de Zuiver Summer collectie!

Wij zijn helemaal weg van de Zuiver Summer collectie!

Zuiver Summer
12 February 2021

Zuiver Summer

We horen het je haast denken: een Summer collectie, nu?! Als je nu naar buiten kijkt is het alles behálve zomer! Zelfs overdag dalen de temperaturen tot onder het nulpunt, en bevroren vijvers veranderen in ijsbanen waar iedereen met veel plezier zijn vrije uren doorbrengt. Maar hoe gezellig het buiten misschien ook is, na een paar uur in de kou ploeteren is het natuurlijk ook heerlijk om weer in een warm, gezellig en vooral knus aangekleed huis naar binnen te stappen. Een huis dat vooral aanvoelt als een thuis. En om dat te bereiken zijn de juiste meubels natuurlijk van belang. Daarom vandaag in de spotlight: de Zuiver Summer collectie!

Zuiver Summer 3-zits Bank

De Zuiver Summer 3-zits bank ziet er niet alleen lekker comfortabel uit, hij zit (en ligt) ook nog eens heerlijk! Deze prachtige bank is gemaakt van polyester en heeft zachte zitkussens. Wil je deze mooie bank liever in een groter formaat? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van de Zuiver Summer 4-zitsbank? Net een slag groter, zodat er genoeg plaats is voor iedereen! Wil je echt lang uit luieren? Dan is de grote Zuiver Summer hoekbank perfect voor jou! Deze hoekbank biedt niet vier, niet vijf, niet zes, maar wel zeven zitplekken! Alle banken uit de Zuiver Summer collectie zijn te verkrijgen in de kleuren Latte en Antraciet.

Zuiver Summer Loveseat

De Zuiver Summer collectie bestaat niet alleen uit heerlijke banken, ook de Zuiver Summer loveseat verdient een beetje aandacht! Deze fauteuil is heerlijk om na een lange werkdag even op weg te kruipen met een warme mok thee en een goede serie of spannend boek. De loveseat heeft een breedte van 125 centimeter, waardoor hij ideaal is om net die ene, extra zit plek mee te creëren. Ook de Zuiver Summer hocker is perfect om bij de 3- of 4-zitsbank te plaatsen. Door de meubelen samen te combineren tover je jouw woonkamer in één keer om!

Zuiver Summer collectie kopen

Ben jij nou net zo enthousiast geworden over de prachtige Zuiver Summer collectie als dat wij zijn? Momenteel hebben wij veel voorraad van deze producten! Wees er op tijd bij en krijg jouw nieuwe Zuiver Summer meubels snel thuis afgeleverd. We zien je heel graag terug in in onze webshop!