De nieuwste Zuiver Sense collectie shop je natuurlijk bij Living27!

Bekijk hier de gloednieuwe Zuiver Sense collectie!

Nieuwe Zuiver Sense collectie
22 October 2020

Ga deze herfst voor een nieuwe look met de Zuiver Sense collectie!

Met alle huidige ontwikkelingen in onze maatschappij, en het haast met de dag kouder wordende weer zitten we natuurlijk allemaal steeds meer wat vaker binnen... Slaat de verveling bij jou inmiddels al een beetje toe? Misschien is het nu dan eindelijk hét moment om je interieur aan te pakken!

De gloednieuwe Zuiver Sense collectie is perfect om inspiratie in op te doen. Laat je meevoeren in de prachtige kleuren en heerlijke materialen. Ben je al benieuwd geworden? Lees dan nu snel verder en komt alles te weten over de Zuiver Sense serie!

Neutrale kleuren

Deze mooie, nieuwe serie bestaat uit vijf prachtige banken, die ieder zijn voorzien van een bijpassende hocker. Zo breng je in één keer een compleet nieuwe look in je interieur. De nieuwe Zuiver Sense collectie is nét uit, en verkrijgbaar in vijf verschillende prachtige kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de warme, donkerbruine kleur Espresso? Of ga je liever voor het frissere kleurtje Cream? De heerlijke Nature Soft kleur past perfect binnen een botanisch interieur. Maar ook als liefhebber van minimalisme zit je met de Zuiver Sense collectie helemaal goed! Wat dacht je bijvoorbeeld van de zachte kleuren Light Grey Soft of Grey Soft?

It's all in the details!

De Zuiver Sense collectie is niet alleen prachtig om te zien, hij is ook nog eens van erg hoge kwaliteit! Prachtige banken waar je jaren lang plezier aan zal beleven. Deze bank heeft een erg diepe zit, waardoor je er heerlijk op kan weg kruipen. Perfect tijdens een urenlange filmmarathon met het hele gezin, of gewoon wanneer je zelf op de zondagmiddag verdwaald wilt raken in een dik boek.

De kussens van de Zuiver Sense banken zijn deels gevuld met veren, en deels gevuld met PU foam. Hierdoor zak je niet compleet in weg in de bank, maar heeft hij desondanks een vrij stevige zit. Heerlijk!

Bekijk de nieuwe Zuiver Sense collectie hier!

Ben jij nou enorm benieuwd geworden naar alle items uit de nieuwe Zuiver Sense collectie? Bekijk zowel de nieuwe banken als bijpassende hockers in onze uitgebreide webshop! Ook voor items van bekende woonmerken als BePureHome, VT Wonen, Dutchbone en Woood ben je bij ons aan het juiste adres.

Is jouw interieur aan een make-over toe, maar weet je misschien niet helemaal hoe? Bij Living27 kan je ook terecht voor interieuradvies!

Veel plezier met shoppen!