A breeze of home!

A breeze of home!

Bekijk hier nieuwe producten van Zuiver!
02 April 2021

A breeze of home...

Met de nieuwe voorjaarscollectie van het Nederlandse woonmerk Zuiver wordt een ode gegeven aan hele gewone, alledaagse dingen. Want waar de hele wereld het afgelopen jaar flink op zijn kop is gezet, werd één ding goed duidelijk: het hebben van een fijne basis is zó enorm belangrijk. Of het nou gaat om het hebben van de mensen om je heen, of om het creëren van thuis waar jij je helemaal op je gemak voelt: alledaagse momenten zorgen er onbewust voor dat we genieten. Dat is pas echt even thuiskomen... Wij nemen je vandaag mee op een zomerse trip tussen een aantal nieuwe Zuiver producten! Lees je mee?

Zuiver Harmony vloerkleed

Het prachtige Zuiver Harmony vloerkleed is met zijn bijzondere vorm een echte eyecatcher! De Harmony is voorzien van geometrische vormen, is verkrijgbaar in twee verschillende formaten en heeft prachtige kleuren die zorgvuldig zijn samengesteld. Hij is gemaakt van decolan, wat heerlijk zacht aanvoelt. Kies jij voor de variant Tuscany Pink, Desert Sage of Brown Rise?

Zuiver Albert Kuip stoel Coffee

De Zuiver Albert Kuip collectie is natuurlijk al een oude bekende! Maar dit voorjaar wordt deze serie uitgebreid met een nieuwe variant: de Albert Kuip Coffee chair! Maar deze stoel is nét even iets specialer dan de rest van deze collectie. De Coffee variant is namelijk voor meer dan 40% vervaardigd uit gerecycled koffiemateriaal. Perfect voor de duurzame interieur liefhebbers onder ons!

Zuiver Bassin vaas

Tijdens de warme voorjaarsdagen kan een frisse bos bloemen in huis natuurlijk niet ontbreken! Wat dacht je bijvoorbeeld van de bijzondere Zuiver Bassin vaas om ze in te plaatsen? Deze vaas is gemaakt van keramiek en heeft met zijn witte kleur een frisse uitstraling. De Bassin is te verkrijgen in zowel een kleine, als grote variant. Haal het voorjaar in huis!


Shop snel in onze webshop!

Ben jij net zo dol op de nieuwe Zuiver producten als dat wij zijn? Bekijk ze dan snel in onze webshop! Bekijk ook eens al onze outdoor meubelen om jouw balkon, dakterras of tuin een heuse voorjaars make-over mee te geven!