Fris het voorjaar in met de nieuwe Zuiver en Dutchbone producten!

Fris het voorjaar in met de nieuwe Zuiver en Dutchbone producten!

Nieuwe Zuiver en Dutchbone producten!
04 March 2021

Nieuwe Zuiver en Dutchbone producten!

Wauw! Heb jij de nieuwe producten van Zuiver en Dutchbone al bekeken? Deze nieuwe collecties zitten bomvol prachtige producten om jouw interieur dit voorjaar een frisse make-over mee te geven! Ben je al een beetje benieuwd geworden naar onze favorieten? Wij nemen je stap voor stap mee door jouw woning. Kijk je met ons mee?

Keuken: Zuiver Spike counterstoelen

Na het geweldige succes van de Zuiver Spike lounge chair en bijpassende eetkamerstoelen kon een uitbreiding binnen deze serie natuurlijk niet achterblijven! Wij introduceren met trots: de Zuiver Spike counterstoelen! Perfect om heerlijk op te loungen aan jouw bar. De Spike counterstoelen zijn net als de rest van deze serie verkrijgbaar in vier verschillende varianten: grijs, roze, grijs/naturel en roze/naturel. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Minimalistisch grijs, of toch knallend roze?

Woonkamer: Dutchbone Boli sideboard

Hét perfecte meubel voor in jouw woonkamer: het Dutchbone Boli sideboard! Bij de fanatieke interieur-fan deed deze naam natuurlijk al een belletje rinkelen. Ook de Boli collectie is al een bekende serie die toe was aan uitbreiding. Et voilà: daar was het Boli sideboard! Dit meubel kan perfect worden gecombineerd met de Boli bijzettafels en de tevens nieuwe Boli cabinets. Gebruik het sideboard bijvoorbeeld om extra spulletjes in op te bergen, of om jouw favoriete foto's op tentoon te stelle. Ideaal voor in de woonkamer!


Slaapkamer: Zuiver Jazz vloerkleed

Door een vloerkleed neer te leggen geef je op een gemakkelijke manier veel meer sfeer aan jouw slaapkamer! Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwe Zuiver Jazz vloerkleed? Dit prachtige vloerkleed heeft een afmeting van 160 x 230 centimeter en is verkrijgbaar in de varianten Nude en Charcoal. Welk vloerkleed is jouw favoriet?

Zuiver en Dutchbone kopen bij Living27

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de nieuwe producten van Zuiver en Dutchbone? Je vind ze op deze pagina allemaal overzichtelijk bij elkaar! Ook voor de collecties van bekende merken als Woood, VT Wonen, BePureHome en LifeStyle Home Collection ben je bij ons aan het juiste adres!