Maak je tuin summer proof met de nieuwe Bontempi tuinmeubelen!

Maak je tuin summer proof met de nieuwe Bontempi tuinmeubelen!

Bekijk ze hier!
23 April 2021

Nieuwe Bontempi outdoor artikelen!

Frisse bloemen in het park, warme zonnestralen op je huid en natuurlijk heerlijk luieren in de tuin! Heel voorzichtig begint de lente nu dan toch echt zijn intrede te maken! Heb jij ook al zo'n last van voorjaarskriebels? Wij wel! Met de nieuwe Bontempi outdoor artikelen zorg je er voor dat jouw balkon, dakterras of tuin helemaal klaar voor is voor de zomer!

Bontempi Galaxy

De nieuwe Bontempi Galaxy outdoor stoelen zijn perfect om heerlijk op te relaxen! Deze mooie stoelen zijn verkrijgbaar zowel mét als zonder armleuning. Dat wordt heerlijk zitten in het zonnetje! Ook heb je keuze tussen wel vier verschillende kleuren: sand, mustard yellow, licht grijs en caramel. In welke kleur kies jij de Bontempi Galaxy Outdoor stoelen? Ook leuk om met elkaar te mixen en matchen!

Bontempi Gipsy

Wil jij liever een simpelere variant tuinstoel? Bekijk dan eens de Bontempi Gipsy serie! Ook deze mooie outdoor stoelen zijn te verkrijgen in vier verschillende kleuren. Keuze genoeg om jouw ideale tuinset samen te stellen! De Bontempi Gipsy stoelen zijn ook te verkrijgen mét en zonder armleuning. Wij vinden ze prachtig!

Duurzaam materiaal

De tuinmeubelen van Bontempi zijn vervaardigd uit duurzaam polypropyleen. Dit materiaal is enorm stevig en ook niet geheel onbelangrijk: 100% waterproof! Hierdoor gaan ze erg lang mee en heb jij er jarenlang plezier van! Deze tuinstoelen zijn door het praktische design gemakkelijk te stapelen. Dat scheelt een hoop ruimte wanneer je ze niet nodig hebt! Wel zo gemakkelijk.

Shop Bontempi bij Living27!

Ben jij net zo enthousiast over de nieuwe Bontempi outdoor artikelen als dat wij zijn? Shop ze dan nu snel en voordelig in onze webshop! Wil je liever verder kijken naar andere outdoor meubelen? Kijk dan hier