Lounge lekker weg in deze heerlijke fauteuils!

Lounge lekker weg in deze heerlijke fauteuils!

Bekijk ze hier!
12 November 2020

Lekkere lounge fauteuils

Brrr... Ook al kunnen we dit jaar genieten van een vrij zachte herfst, wanneer de zon tegen het einde van de dag achter de daken is verdwenen, is de kou toch zeker goed voelbaar. Niets is dan natuurlijk zo lekker dan heerlijk binnen zitten in de warmte. Of je er nou van houdt om 's avonds een heerlijke comedyserie te kijken met het hele gezin, of dat je graag wegkruipt onder een warme deken met een goed boek... Een fauteuil om heerlijk in te relaxen kan eigenlijk in geen enkel huis ontbreken!

Zuiver Sam Fauteuil

Als je deze stoel alleen al ziet staan wil je er toch op even lekker op neer ploffen? De prachtige Zuiver Sam fauteuil is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: minimalistisch grijs, en romantisch roze. Waar de grijze fauteuil perfect past binnen een strak en clean interieur, ziet de roze Zuiver Sam fauteuil er uit als een heerlijk snoepje. Welk kleurtje is jouw favoriet?

BePureHome Vogue Draaifauteuil

Wil je jouw interieur een kleine oppepper geven? Geef jouw woonkamer deze herfst dan een beetje meer spice met de nieuwe BePureHome Vogue draaifauteuils! Deze mooie draaifauteuil was al langer te vinden in de prachtige BePureHome Vogue collectie, maar is recent aangevuld met de Fluweel Bouquet Zwart en de Fluweel Aquarel Zwart draaifauteuils. Deze vrolijke fauteuils zijn voorzien van een trendy printje en zitten heerlijk comfortabel!

VT Wonen Sleeve Loveseat Canvas

Strak, minimalistisch en clean: dat is de VT Wonen Sleeve Loveseat! Deze heerlijke fauteuil is te verkrijgen in wel zeven verschillende kleurtjes: donkergrijs, bruin groen, antraciet, steengrijs, mokka, mauve en lichtgrijs. Zoals je ziet is er keuze genoeg! De loveseat is voorzien van strakke, gestroomlijnde poten, die de minimalistische look helemaal compleet maken. Wat vindt jij van de VT Wonen Sleeve Loveseat?

Lounge Fauteuil kopen

Heb jij jouw favoriete lounge fauteuil gevonden? Shop hem dan snel en voordelig bij Living27! Wil je toch liever even verder kijken naar ons verdere assortiment fauteuils van merken als Woood, Dutchbone en Woood Exclusive? Neem dan hier eens een kijkje! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel!