1-zits Bank Online Bestellen? | Living27

Pfff... Na een lange werkdag is niks lekkerder dan even helemaal tot rust komen! Pak een warme kop thee, een romige cappuccino of juist een verkoelend glas frisdrank en zak helemaal weg op jouw favoriete 1-zits bank. Even een momentje voor jezelf om weer helemaal op te laden!

29 artikelen  

Verwijder alle


1-zits Bank Kleur

Of je nou veel neutrale tinten in huis hebt, of juist een liefhebber bent van het mixen en matchen van verschillende kleuren: met een kleurrijke 1-zits bank haal jij een echte eyecatcher in huis! Kies bijvoorbeeld voor een prachtige groene 1-zitsbank die goed past binnen een urban jungle-interieur. Of ga voor een rustige beige 1-zits bank die goed te combineren is met andere meubels. In welke kleur kies jij jouw 1-zits bank?

1-zits Bank Fluweel

In ons ruime assortiment vind je verschillende 1-zits banken gemaakt van de stof fluweel. Deze prachtige stof is al jaren een trend, en terecht! Niet alleen oogt de stof fluweel erg stijlvol, hij voelt ook nog eens heerlijk zacht aan! Perfect om lekker op weg te kruipen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze fluwelen 1-zits banken van bekende merken als BePureHome of VT Wonen. In welke variant is één van onze 1-zits banken jouw favoriet?

1-zits Bank Woonkamer

Heb je een 1-zits bank gevonden die volledig naar jouw smaak is? Perfect! Maar waar ga je hem plaatsen? Een extra 1-zits bank naast een hoekbank of 3-zits bank in de woonkamer kan natuurlijlk nooit kwaad, mits je hier natuurlijk genoeg ruimte voor hebt! Een 1-zits bank kan bijvoorbeeld net die ene lege hoek opvullen, iets meer kleur geven aan je woonkamer en natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk: je hebt hierdoor meer beschikbare zitplaatsen! Ideaal voor wanneer je vaak vrienden, familie of kennissen over de vloer hebt. Natuurlijk staat een 1-zits bank niet alleen mooi in een ruime woonkamer, hij past ook perfect in de slaapkamer, de serre of in de studiekamer... Waar ga jij jouw nieuwe 1-zits bank plaatsen?